top of page

TICONN SHOP Group

Public·69 members

Azərbaycanda yeni onlayn platformadan istifadə etməzdən əvvəl şəxsi məlumatların istifadəçi tərəfindən yaradılan məzmunla birlikdə necə saxlanıldığını yoxlamaq istəyirəm. Məsələn, profil məlumatlarından əlavə şərhlər, müraciətlər və digər istifadəçi tərəfindən yaradılmış materiallar da hesabla əlaqələndirilə bilər. Platformanın belə məlumatların kimlərə görünə biləcəyini və hesab bağlandıqdan sonra onların necə idarə olunacağını aydın şəkildə izah etməsi məxfilik baxımından nə qədər vacibdir?

15 Views
Lilit Relis
4 days ago

Mən həmişə internetin bu qədər geniş olmasına heyran olmuşam. Burada saysız-hesabsız səhifələr, platformalar, məkanlar var. Bəziləri unudulur, bəziləri yadda qalır, bəziləri isə həyatımızda xüsusi yer tutur. Mən son vaxtlar özüm üçün yeni bir xüsusi yer tapmışam. Bu yer ünvanındadır. Bu platformanı ilk dəfə açanda onun nə qədər fərqli olduğunu anladım. Burada başqa bir ruh, başqa bir enerji var. Bu platforma səni başa düşür, sənin istəklərini qabaqlayır. Mən bu saytda qaldıqca özümü daha rahat, daha xoşbəxt hiss edirəm. Bu, sadəcə bir platforma deyil, bu, bir duyğudur. Bu duyğu mənə hər dəfə ora daxil olanda yaşadır. Mən bu platformanı araşdırdıqca anladım ki, onu yaradanlar istifadəçi psixologiyasını çox yaxşı bilirlər. Onlar bilirlər ki, insanı nə cəlb edir, nə rahatlaşdırır, nə də maraqlandırır. Bu, böyük bir bacarıqdır. İndi mən bu platformanı hər həftə ziyarət edirəm. O, mənim üçün yeni bir dünyanın qapısıdır.

bottom of page