top of page

TICONN SHOP Group

Public·67 members

Həftəsonu dostlarla evdə görüşdüyümüz zaman bəzən söhbətdən sonra internetdə vaxt keçirmək üçün yeni bir seçim axtarırıq. Dostlarımdan biri telefon, digəri planşet, mən isə kompüter istifadə edirəm, buna görə müxtəlif cihazlarda rahat işləməsi bizim üçün vacibdir. Azərbaycanda belə variantları müqayisə edən zaman mobil uyğunluğu necə yoxlamaq olar? Səhifələrin sürəti və bağlantının sabitliyindən başqa hansı texniki xüsusiyyətlərə diqqət yetirmək lazımdır?

10 Views
Kiloper Ferk
(14. 8.)

Axşamlar, işdən sonra istirahət etmək üçün internetdə gəzməyi sevirəm. Gün ərzində artıq kifayət qədər məlumat və müxtəlif mövzularla tanış oluruq, ona görə də boş vaxtımda tamamilə fərqli bir şey tapmaq əyləncəlidir. Bəzən yeni rəqəmsal saytlara da baxıram. Bu yaxınlarda təsadüfən [bir şeyə] rast gəldim və maraq dairəmdən saytı bir az gəzdim. Mənim yanaşmam sadədir: əvvəlcə səhifədəki məlumatı oxuyuram, şərtləri başa düşürəm və sonra bunun mənim üçün uyğun olub-olmadığına qərar verirəm. Açığı, kiminsə "yaxşı" ifadəsinə dərhal inananlardan deyiləm. Əvvəlcə öz araşdırmamı aparmağı üstün tuturam. Hər kəsin fərqli zövqləri var və bir insan üçün maraqlı olan şey digərinə tamamilə adi görünə bilər. Buna görə də, bu ünvan yalnız rəqəmsal əyləncənin digər formalarını axtaranlar üçün alternativ kimi istifadə edilməlidir.

Upraveno
bottom of page